El podcast aeronáutico Remove Before Flight llega a la radio

martes, 8 de junio de 2010




El podcast aeronáutico Remove Before Flight llega a la radio, en Cataluña, en Radio 90

La emisión será en Agosto sábados y domingos, a las 16 y 17h respectivamente

http://www.r90.org/?page_id=177
Remove Before Flight és un programa fet per aficionats i professionals de l’aeronautica que des de la perspectiva del lleure intenta aprofundir en tot el que te a veure amb els avions i d’altres artefactes que son capaços de volar.

Tot aquest entorn aeronàutic es explicat tant des del punt de vista real com del virtual, donat que actualment amb els ordinadors que tothom te a casa es pot arribar a un nivell de simulació de la realitat molt acurat que permet reproduir qualsevol situació real.

Xarxes de vol virtual per internet com IVAO on cada dia hi volen milers de persones amb els seus simuladors i d’altres que fan de controladors aeris, apropen aquest mon a persones que d’altra forma seria impossible que hi estiguessin en contacte.

El nom de Remove Before Flight fa referència a la inscripció que porten uns protectors que es posen en els avions i que s’han de treure abans d’iniciar un vol. En definitiva hi trobareu informació contrastada amb entrevistes a pilots, controladors aeris, enginyers aeronàutics, i d’altres professionals i aficionats, monogràfics, notícies i tot amb una excelent qualitat i producció.

El programa el podreu escoltar els dissabtes a les 4 i els diumenges a les 5 de la tarda del mes d’agost.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Newsletter

* indicates required

Otra iniciativa de...

Otra iniciativa de...
http://sandglasspatrol.com

Contacto

[E-Mail]

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP